От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 13 юни 2024 г.

СЛЕД ПОЛУЧЕН СИГНАЛ НА 12 ЮНИ КРИМИНАЛИСТИ от РУ – Ловеч, са извършили претърсване в жилище в Ловеч, обитавано от 17-годишен младеж. В хода на последвалите процесуално-следствените действия полицаите са открили и иззели плик с канабис с бруто тегло с опаковката 26.47 грама и пистолет с неустановена собственост. По случая в РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

22-ГОДИШЕН ОТ ПЛЕВЕН И 22-ГОДИШЕН ОТ ЛОВЕЧ СА УСТАНОВЕНИ като съпричастни към извършеното на 8 юни противозаконно отнемане на лек автомобил «Рено Меган» от улица в Ловеч. Превозното средство е открито в частен дом в с. Слатина. В хода на работата по случая е извършен личен обиск на ловчалията, който е криминално проявен и осъждан и е установено, че държи кутийка с бруто тегло 20.8 грама и съдържаща вещество, което при полеви наркотест е реагирало на кетамин. Мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Ловеч, а по случаите са образувани две досъдебни производства и работата продължава.

РЕГИОНАЛНА ДИРЕКЦИЯ «ПОЖАРНА БЕЗОПАСНОСТ И ЗАЩИТА НА НАСЕЛЕНИЕТО»-ЛОВЕЧ, ИНФОРМИРА:

През вчерашния ден, 12 юни, служителите на РСПБЗН – Ловеч, са реагирали на четири сигнала след силния дъжд и градушка. Два от сигналите са за отводняване на пътното платно – на ул. «Търговска» пред хотел «Ловеч» и на бул. «България» в района на супермаркет «Урожай». Оказано е съдействие на водач, закъсал с лек автомобил на ул. «Осъмска» и е реагирано на сигнал за паднало на пътното плано дърво в района на с. Изворче.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"