От полицейския бюлетин на 14 юни

На 12 юни около 12.10 ч. на ул. «Г.С. Раковски» в Троян при управление на мотоциклет без регистрационен номер непълнолетен и неправоспособен младеж се е ударил с предна гума в задната част на товарен автомобил. В резултат на инцидента леко е пострадал младежът, който е  с контузия на китка и охлузвания по тялото. На родителите на водача е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

55-годишен мъж при управление на товарен автомобил в с. Калейца е загубил контрол върху превозното средство и е ударил два паркирани леки автомобила. Произшествието е станало на 13 юни около 12.00 ч., а при последвало тестване на водача с дрегер от служители на РУ - Троян, устройството е отчело 2.61 промила алкохол в издишания въздух. Образувано е досъдебно производство, а мъжът е задържан за срок до 24 часа в РУ - Троян.

В РУ - Ловеч е образувано бързо производство срещу 54-годишен мъж от Троян, който на 11 юни през нощта е разбил стъкло на павилион в Ловеч и е отнел портфейл със сумата от 11,66 лв. Лицето е задържано за срок до 24 часа и работата по случая продължават служители на РУ - Ловеч.

20-годишен от Ловеч и 28-годишен от Троян са задържани за срок до 24 часа в РУ - Ловеч, след като в резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия са установени като съпричастни към извършена на 13 юни около 22.15 ч. в Ловеч кражба на мобилен телефон и сумата от 140 лв., принадлежащи на 37-годишен мъж. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Ловеч.

 

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"