От бюлетина на ОДМВР - Ловеч

На 22 август около 18.00 ч. в Троян на кръстовището на ул. "С. Караджа" и ул. "М. Марковски" 46-годишен мъж при управление на лек автомобил БМВ и при наличие на пътен знак Б2 не е пропуснал и е ударил движещия се по път с предимство Фолксваген «Голф», управляван от 52-годишен жител на града. При инцидента е пострадал 63-годишен мъж, който е пътувал във Фолксвагена, прегледан е и е освободен за домашно лечение. На водача на БМВ-то е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.      

На 22 август около 04.25 часа в Тетевен 18-годишен при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство, напуснал е пътното платно и се е ударил в метална врата и ограда на частен дом. Водачът е откаран в Център за спешна медицинска помощ - Тетевен, без опасност за живота. Пробата му за алкохол с техническо средство е отчела 0.77 промила в издишания въздух. На водача е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.       

На 21 август около 21.30 ч. в с. Златна Панега лек автомобил, който не е установен към момента, е блъснал 16-годишно момиче, което е пресичало пътното платно. Пострадалата е транспортирана за преглед в ловешката болница, а работа по случая продължават служителите на РУ - Ябланица.

В РУ – Троян, е образувано досъдебно производство след получен сигнал, че за времето от 13 до 21 август от частен дом в с. Дебнево е отнета сумата от около 2500 евро. Работата по случая продължава.

В резултат на оперативно-издирвателни мероприятия, проведени от служители на РУ – Тетевен, двама младежи (на 19 и на 21 години) от София са установени като съпричастни към извършена в с. Български извор кражба на мотоциклет. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

 

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2021 Вестник "Троянски глас"