От информационния бюлетин на ОДМВР - Ловеч

30-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ ТРОЯН Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР за притежание на наркотични вещества. На 8 септември след получен сигнал и извършено претърсване в жилище, обитавано от лицето, служителите на РУ - Троян са открили и иззели  пакетче с жълтеникаво кристалообразно вещество с общо тегло 1.20 грама, което след изследване с полеви тест е реагирало на метамфетамин, пакетче с общо тегло 1.10 грама суха зелена тревиста маса -канабис, електронна везна, преносим компютър, мобилен телефон и др. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Троян.

В РУ - ЛОВЕЧ Е ОБРАЗУВАНО досъдебно производство след като на 8 септември около 04.15ч. екип на сектор „Пътна полиция“ е спрял за проверка водач на лек автомобил и при тестването му с техническо средство е установено, че шофира под въздействието на наркотични вещества.          

НА 8 СЕПТЕМВРИ ОКОЛО 14.00 Ч. в с. Александрово 27-годишен мъж при управление на лек автомобил е спрян за полицейска проверка, при която в превозното средство е открито пликче с прахообразно вещество и тегло около 0.5 грама, което при тестване е реагирало на наркотично вещество. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Ловеч.

20-ГОДИШЕН ОТ ЛОВЕЧ Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР след като на 7 срещу 8 септември при управление на лек автомобил от Ловеч към кв. «Продимчец» е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо производство и служители на РУ - Ловеч продължават работа.

ИНСПЕКТОРИ ОТ ДЕТСКА ПЕДАГОГИЧЕСКА СТАЯ при РУ - Ябланица работят с две малолетни момчета, които в резултат на проведени оперативно-издирвателни мероприятия са установени като съпричастни към повреждане на вендинг машина в Ябланица и отнемането на парична сума от нея. Работата по случая продължават служителите на РУ - Ябланица под наблюдението на  РП - Ловеч ТО - Тетевен.                                                             

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2021 Вестник "Троянски глас"