Печат на тази страница

От бюлетина на ОДМВР - Ловеч

08 Окт 2021

47-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Троян, след като на 7 октомври около 09.50ч., с помощта на техническо средство дрегер е установен да управлява лек автомобил след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух над 1.2 промила. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

В БОРИМА НА 7 ОКТОМВРИ около 21.00 ч. автопатрул на РУ – Троян, е спрял за проверка лек автомобил, като служителите са забелязали, че непосредствено преди това от превозното средство е изхвърлена опаковка. В хода на последвалата проверката е установено, че водач е 18-годишен младеж, който е неправоспособен, а в изхвърленото до автомобила пакетче се съдържа суха тревиста маса – канабис, с бруто тегло 2 грама. По случая е образувано досъдебно производство, а младежът е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян и работата продължава.

НА 7 ОКТОМВРИ В РУ - УГЪРЧИН е образувано досъдебно производство след получен сигнал от служители на ЧЕЗ АД, че от частен дом в с. Голец е извършено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа, с което са създадени условия за непълно отчитане на потребената ел.енергия.

ПОЛИЦЕЙСКИ ОПЕРАЦИИ

Луковит – на 7 октомври служители на РУ - Луковит са провели специализирана полицейска операция, в хода на която са извършили проверка на 34 лица и 29 МПС, като за установени 18 нарушения са съставили 13 глоби с фиш и 4 акта по ЗДВП.

Ябланица – проверени от полицейските служители са 32 лица и 32 МПС, като за констатирани нарушения са съставени 24 глоби с фиш и 4 акта по ЗДВП.

Тетевен – полицаи са извършили проверка на 42 лица и 36 МПС и са съставили 10 акта и 11 глоби с фиш за нарушения на ЗДВП.                                                               

 

Споделяне

Свързани статии (по етикет)