От бюлетина на ОДМВР – Ловеч

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФИКТИВНО ИЗВЪРШВАНЕ и отчитане на ваксинации за СОVID-19 от длъжностно лице в гр. Ябланица с цел издаване на сертификати с невярно съдържание е получена на 11 октомври в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР - Ловеч. Проведени са незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, като в хода на последвалите процесуално-следствени действия служители на РУ– Ябланица и ОДМВР – Ловеч, са извършили претърсване и изземване на три адреса, включително и на работното място на лицето. Иззети от органите на реда са техника и документи, имащи отношение към случая. Извършват се разпити на свидетели и е възложена експертиза на иззетите технически средства и електронни устройства. Образувано е досъдебно производство под ръководството на Районна прокуратура - Ловеч, Териториално отделение - Тетевен по чл. 311, ал 1 от Наказателния кодекс.

НА 12 ОКТОМВРИ ОКОЛО 09.20 Ч. НА ПЪТ II-35 (км 67.200) 65-годишен мъж при управление на лек автомобил е загубил контрол върху превозното средство и се е ударил в еластична мантинела. При инцидента е пострадал 71-годишен пътник в превозното средство, който е с охлузни рани. Пробата за алкохол на водача е отрицателна, съставен е констативен протокол за пътното произшествие.

В ХОДА НА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ОПЕРАЦИЯ, проведена на 12 октомври под наблюдението на Окръжна прокуратура - Ловеч, служители на РУ – Ловеч, са проверили 3 игрални зали, 3 заложни къщи, 3 пункта за изкупуване на черни и цветни метали, 45 МПС и 58 лица. За установени нарушения са съставили 8 глоби с фиш по ЗДВП.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2021 Вестник "Троянски глас"