От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 25 ноември 2021 г.

МЪЖ Е ЗАГИНАЛ ПРИ ПОЖАР в Тетевен. На 24 ноември около 10.30 ч. в РУ и РСПБЗН – Тетевен, е получен сигнал за пожар в къща, намираща се в махала Глотното в града, обитавана единствено от 52-годишен мъж. Незабавно към мястото на инцидента са изпратени екипи на пожарната в Тетевен, като при гасенето на пожара, на втория етаж на дома, в стая откъдето се предполага, че е тръгнал огънят е намерен труп на лице от мъжки пол. При първоначалния оглед не са установени данни за умишлен палеж. Служители на РУ - Тетевень разследват причините за инцидента, а тялото е откарано за оглед и аутопсия в МБАЛ-Ловеч.

630 ЛИТРА АЛКОХОЛ СА ИЗЗЕЛИ служители на РУ – Угърчин, при съвместна операция с представители на Агенция «Митници». На 24 ноември полицейските служители са извършили проверка в частен дом в с. Кирчево, където са установили различни по вид и обем туби, бидони и бутилки, пълни с общо 630 литра високоградусов етилов алкохол. Откритите количества са иззети от служители на Агенция „Митници“, а по случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Угърчин.

36-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Троян, след като на 25 ноември около 03.30ч. е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 1.44 промила. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

29-ГОДИШЕН МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Ябланица, след като в обитавано от него жилище полицаите са открили и иззели пушка и 10 патрона за нея. Мъжът не е представил изискващите се по закон разрешителни документи за притежание и съхранение на огнестрелно оръжие и боеприпаси. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Ябланица.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"