От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 26 ноември 2021 г.

41-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ КАРЛОВО Е ЗАДЪРЖАН в РУ – Троян за срок до 24 часа като след получен сигнал и извършена проверка на автомобил, управляван от лицето и паркиран пред хижа, са открити пистолет и 9 патрона, за които мъжът не е предоставил изискващите се по закон документи за притежание на огнестрелно оръжие и боеприпаси. Работата по случая продължава, а в РУ - Троян е образувано досъдебно производство.

НА ПЪТ II-35 В РАЙОНА НА РАЗКЛОНА ЗА С. СЛАВЯНИ, на 25 ноември около 15 часа 19-годишен младеж при управление на лек автомобил е загубил контрол над превозното средство и се е ударил в крайпътно дърво. При инцидента са пострадали водачът и 17-годишна пътничка в автомобила, които са откарани за преглед в болнично заведение - по първоначална информация без опасност за живота. Водачът е тестван за алкохол и наркотици, пробите са отрицателни. По случая е образувано досъдебно производство и работата продължава.

ДВАМА ДВАДЕСЕТГОДИШНИ МЪЖЕ СА ЗАДЪРЖАНИ за срок до 24 часа в РУ - Ловеч, след като на 25 ноември в града са отнели телефон и лични документи, принадлежащи на 22-годишен от Белене. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Ловеч.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"