Печат на тази страница

От информационния бюлетин на ОДМВР – Ловеч на 30 ноември 2021 г.

30 Ное 2021

ДВАМА МЪЖЕ, НА ВЪЗРАСТ 25 И 35 ГОДИНИ, са задържани за срок до 24 часа в РУ - Троян, като съпричастни към извършена на 30 ноември около 00.20 ч. кражба на лек автомобил «Фолксваген Голф»  от улица в Троян. Малко по-късно превозното средство е установено от полицейски автопатрул на пътя срещу разклона за с. Калейца, а двамата мъже са задържани. При тестване на 25-годишния мъж с техническо средство, в качеството му на водач на отнетата кола, е установено, че той е управлявал под въздействието на наркотични вещества. По случая е образувано досъдебно производство и работа продължават служителите на РУ - Троян.

В РУ - ЛОВЕЧ Е ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО и се работи по разкриването на кражба на компютър и електрожен, извършена в нощта на 28 срещу 29 ноември от офис в землището на с. Баховица. Работата по случая продължават служителите на РУ - Ловеч.

40-ГОДИШЕН МЪЖ Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Тетевен, след като на 29 ноември около 17.30 ч. в града е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че шофира след употреба на наркотични вещества. На водача са съставени два акта - по Закона за движение по пътищата и по Кодекса за застраховането; образувано е и бързо производство. Работата по случая продължава РУ - Тетевен.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)