Празникът на билките, планината и туризма ще е с участието на младата звезда Нелиса, Вили Рай, Христина Ралева и Илиян Михов-Баровеца

На 29 юни 2024 г. местността "Айдушко сборище" над троянското село Балканец ще се превърне в сцена на 19-ото издание на Празника на билките, планината и туризма. Събитието, организирано от общинския съветник Даниел Сираков, има за цел да привлече повече хора към красотата на българската природа и да популяризира здравословния начин на живот.

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ?

Музика: Концертната програма ще бъде открита от младата и талантлива изпълнителка Нелиса, която ще представи своя разнообразен репертоар. След нея на сцената ще излязат обичаните български изпълнители Вили Рай, Христина Ралева и Илиян Михов-Баровеца.

Билки и био храни: Посетителите ще могат да се насладят на разнообразие от био продукти и билки от местни производители.

Безплатен чай: Традиционно ще бъде раздаден над тон и половина безплатен билков чай, приготвен от 22 различни билки.

Транспорт: За удобство на гостите ще бъде осигурен безплатен автобусен транспорт до мястото на събитието.

ЗЕЛЕНОТО Е РОДОЛЮБИЕ!

Под мотото "Зеленото е родолюбие" организаторите се стремят да насърчат опазването на природата и да покажат, че грижата за околната среда е израз на любов към родината. Празникът е чудесна възможност да се насладите на красивата природа на Троянския Балкан, да опитате вкусни био продукти и да се забавлявате с музикалната програма.

С подкрепата на Община Троян, доброволци и дарители

Не пропускайте този празник на 29 юни! За повече информация и подробности относно програмата посетете официалния сайт на събитието или страницата му във фейсбук: https://www.facebook.com/praznikbilki

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"