Печат на тази страница

Предстоящо: Улица на цветята в Троян

17 Мар 2022
Предстоящо: Улица на цветята в Троян Снимка: СБАЛББ - Троян, архив

По случай Първа пролет на 21 и 22 март от 11.30 до 14.30  часа на площад „Възраждане“ Община Троян организира Улица на цветята. Базарът ще бъде разположен в  пешеходната зона пред Музея на занаятите, откъдето всеки желаещ може да закупи цветя, луковици или овошки.

Институтът по планинско животновъдство и земеделие ще участва с щанд с овощен посадъчен материал, калеми с гаранция за автентичност и трайни насаждения, традиционни за планинските и полупланинските райони.  Тук ще получите и професионални съвети за отглеждане на растенията, подходящи технологии, рекламни материали. На щанда ще ви предложат от продукцията на Института: различни сортове сливи и ябълки, малини и касис, червено френско грозде, японска дюля, както и информация за това къде може да откриете други артикули – тяхно производство.

На щандовете за цветя, представени от местни търговски фирми, ще намерите пролетни видове, подходящи както за градината, така и за дома.

Организаторите на базара вярват, че необичайното място ще допринесе за повече красота на нашия град, за повече усмивки и пролетно настроение.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)