Предстоящо: Министърът на земеделието идва в Троян за конференция по проблеми на дървообработващата и мебелната промишленост

Министърът на земеделието Иван Иванов Министърът на земеделието Иван Иванов

Утре, 16 юни, в хотел „Балкан“ в с. Чифлик, общ. Троян, ще се проведе научно-практическа конференция на тема „Проблеми и перспективи на горското стопанство, дървообработващата и мебелната промишленост“. Организатори на събитието са Община Троян, Лесотехнически университет - София, Сдружение „Троян-мебел“ и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост.

Специален гост на конференцията ще бъде министърът на земеделието Иван Иванов. Преди събитието той ще се срещне с областната управа, депутати, ръководствата на общински и областни служби към Министерството на земеделието и производители в Ловеч, след което, по покана на народната представителка Вяра Емилова, ще посети оранжериите на Община Троян за производство на биологично чисти храни.

Кметът на Троян – Донка Михайлова, ще разговаря с министър Иванов за проблеми на общината и за нужни нормативни промени в производството на детски храни.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"