Печат на тази страница

Предстоящо: Министърът на земеделието идва в Троян за конференция по проблеми на дървообработващата и мебелната промишленост

15 Юни 2022
Министърът на земеделието Иван Иванов Министърът на земеделието Иван Иванов

Утре, 16 юни, в хотел „Балкан“ в с. Чифлик, общ. Троян, ще се проведе научно-практическа конференция на тема „Проблеми и перспективи на горското стопанство, дървообработващата и мебелната промишленост“. Организатори на събитието са Община Троян, Лесотехнически университет - София, Сдружение „Троян-мебел“ и Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост.

Специален гост на конференцията ще бъде министърът на земеделието Иван Иванов. Преди събитието той ще се срещне с областната управа, депутати, ръководствата на общински и областни служби към Министерството на земеделието и производители в Ловеч, след което, по покана на народната представителка Вяра Емилова, ще посети оранжериите на Община Троян за производство на биологично чисти храни.

Кметът на Троян – Донка Михайлова, ще разговаря с министър Иванов за проблеми на общината и за нужни нормативни промени в производството на детски храни.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)