Печат на тази страница

Станимир Беломъжев кандидатства за военна служба

15 Юни 2022

Във Военно окръжие II степен – Ловеч, документи за кандидатстване за военна служба по заповед на командира на Командване за логистична поддръжка № РД-713/27.05.2022 г. е подал двукратният световен шампион по ски ориентиране Станимир Беломъжев, съобщиха от Окръжието.

Мотивиран, подготвен, със силна харизма, Станимир Беломъжев е пример за човек, който не спира да преследва поставените цели. Той е двукратен световен шапион, трикратен европейски шампион, носител на Световната купа. Във военното формирование на Командването за логистична поддръжка кандидатства за длъжността “младши специалист по физическа подготовка и спорт”, като продължава и своята подготовка с личния си треньор - баща му Иван Беломъжев.

Във Военното окръжие той е споделил своето удовлетворение да е част от Въоръжените сили на Република България. Началникът на Военно окръжие II степен-Ловеч, подполковник Красимир Костов, а приветствал решението на Станимир Беломъжев да кандидатства за военна служба, като е подчертал, че се надява неговия пример да последват и други кандидати, тъй като в момента Окръжието изпълнява в пълен обем дейностите по набиране - за военна служба, за доброволен резерв. Съвсем нова е поредната заповед на министъра на отбраната за срочна служба в доброволния резерв (шестмесечна военна служба в Национален военен университет “Васил Левски” - Велико Търново, която включва начална, специална и колективна военна подготовка, като след завършването й може да се постъпи на военна служба без конкурс).

За всички актуални вакантни длъжности информация може да се получи във Военно окръжие II степен-Ловеч и на телефоните на окръжието: 0885408765; 0886558614; 068 603973.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)

Галерия