Лалю Драголов за втори път е президент на Ротари клуб - Троян

Лалю Драголов (вдясно) прие президентската огърлица от адв. Христо Варчев. Лалю Драголов (вдясно) прие президентската огърлица от адв. Христо Варчев. Снимка: rotary-troyan.org

На официална церемония на 5 юли Лалю Драголов прие президентската огърлица от адвокат Христо Варчев и за втори път става президент на троянския клуб. Той е сред основателите на клуба и за първи път е президент през ротарианската 2005/2006. През мандат 2012-2015 е асистент дистрикт гуверньор и част от екипа на ръководството на Ротари България.

В своето слово при встъпването в длъжност той благодари за оказаната му чест да представлява един от най-големите и стабилни ротари клубове в България и отбеляза, че освен традиционните инициативи на Ротари - Троян, клубът ще инициира дейности в подкрепа на развитието на младите хора в региона.

Лалю Драголов е представител на една от големите застрахователни компании в България. Притежава висше икономическо образование и специализира "Застраховане". През 2001 г. специализира "Мениджмънт" при Австрийската стопанска камара. Женен, с две деца.

Забележителното за тази ротарианска година е, че световната организация Ротари Интернешънъл за първи път, в своята близо 120-годишна история, ще има жена за президент - канадката Дженифър Джоунс. Тя е член Ротари клуб Уиндзор-Роузланд (град Уиндзор, щат Онтарио) и е основател и президент на медийна и продуцентска компания. Нейният съпруг и родителите й са също ротарианци. Темата на ротарианската година, която тя е избрала е "Преоткрий Ротари".

Канадско присъствие имаше и в Троян - гост на церемонията беше Пламен Минчев от Ротари клуб - Източен Монреал, Квебек, Канада, заедно със съпругата си, която също е член на Ротари.

Източник: rotary-troyan.org

На снимките в галерията:

Лалю Драголов приема президентската огърлица от адвокат Христо Варчев.

Поздравления от канадския гост.

Пламен Минчев и съпругата му, която също е член на Ротари.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"