Важно! Временно (от 28 до 31 юли) се забранява преминаването на ППС през кръстовището при ресторант „Диана“ в Троян

Във връзка с дейностите по изграждане на кръгово кръстовище на ул. „Г. С. Раковски“ и ул. „Опълченска“ в Троян, с възложител „КРАМ ГРУП“ ЕООД, като част от инвестиционно намерение за изграждане на магазин „Била“ в града, Община Троян информира заинтересованите граждани, че от 28 до 31 юли ще бъде забранено преминаването на пътни превозни средства през кръстовището на ул. „Г. С. Раковски“ и ул. „Опълченска“ (при ресторант „Диана“).

В тази връзка се променя маршрутът на тежкотоварните и леките пътно превозни средства:

  • За тежкотоварните пътно превозни средства, идващи от гр. Ловеч в посока Троянски проход, движението ще се извършва по маршрут от северния вход/изход по ул. „Васил Левски“ - ул. „Христо Ботев“ - ул. „Генерал Карцов“ - южния вход/изход.
  • За  тежкотоварните пътно превозни средства, идващи от Троянски проход в посока гр. Ловеч, движението ще се извършва по маршрут от южния вход/изход  по ул. „Генерал Карцов“ - ул. „Христо Ботев“ - ул. „Васил Левски“ - северния вход/изход.
  • За  тежкотоварните пътно превозни средства идващи от с. Орешак в посока Троянски проход движението ще се извършва по маршрут с. Орешак - „Кози вир“ - новопостроения мост на бензиностанция „ЛУКОЙЛ“ - ул. „Васил Левски“ - ул. „Христо Ботев“ - ул. „Генерал Карцов“ - южния вход/изход и обратно.
  • Транзитният поток на леките автомобили ще се насочи по същите маршрути, като за живущите в района на обекта ще бъде осигурен достъп до жилищата им.

 

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"