Коледните светлини грейват днес в Троян

Тържествата по случай Коледните празници в община Троян ще стартират със запалване на светлините на коледното дърво днес, 6 декември, от 17:30 часа на централния градски площад.

Преди това децата от вокална група „Щурче“ при Центъра за подкрепа за личностно развитие с ръководител Надежда Бурева ще се погрижат за доброто настроение на присъстващите.

По традиция кметът на община Троян - Донка Михайлова, ще открие благотворителната кампания „Подари на непознат“ и ще отправи приветствие към всички.

Нашият съгражданин – фотографа Найден Индерлийски, е предоставил коледен декор за фотосесии. Всеки желаещ може да си направи снимка пред атрактивния кът за снимки, оформен пред Пощата на Дядо Коледа, където децата пускат писма с желания към обичания старец.

Най-малките ще бъдат зарадвани с пристигането на белобрадия старец, а неговите помощници – джуджетата, ще ги зарадват с коледни лакомства.

Празничната програма ще продължи в 18:00 часа в салона на НЧ „Наука - 1870“ – Троян, където Фолклорен ансамбъл „Пирин“ ще представи спектакъла „Между девет планини“.

Поканени са всички граждани да присъстват на празничната програма.

Източник: Община Троян

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"