Коледните светлини ще грейнат в Троян на 5 декември

По традиция в началото на месец декември официално ще бъдат запалени коледните светлини в града. С празнично настроение и тържество за малки и големи Община Троян ще отбележи началото на най-уютните празници – Коледните.

На 5 декември, вторник, в 17:30 часа ще започне празничната програма, а кметът Донка Михайлова и едно троянско дете ще включат градските коледни светлини. За настоящите празници Община Троян е осигурила обновена празнична украса, която да радва жителите и гостите на града. Детето, което ще асистира на Михайлова, е избрано сред многото от успешно представилите се през изминаващата година троянски деца, талантливо, ученолюбиво, изпълнено с енергия и желание за развитие.

Разбира се, празникът е съобразен с графика на дядо Коледа, който и тази година ще пътува до Троян, за да се срещне с децата от общината. Той ще пристигне със своите помощници Джу и Джак, а вечерта ще завърши с празнична заря.

Както в последните години, така и през 2023 г. кметът Михайлова ще обяви благотворителната инициатива, която Общината организира и която се превърна в нейна лична кауза. Уверени сме, че троянци отново ще подкрепят една толкова сърцата идея, изпълнена със смисъл и заедно ще донесем радост преди празниците.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"