В Чифлик педагози от 5 области обсъждаха добри практики

Участници в семинара Участници в семинара Снимка: Руслана Попсавова

Семинар за обмен на добри практики в сферата на професионалното образование в Северна България се проведе от 10 до 12 април в хотелски комплекс в Чифлик.

Във форума, организиран от Регионалното управление на образованието (РУО) – Ловеч, участваха представители на училища от областите Видин, Враца, Ловеч, Монтана и Търговище, началници на РУО в тези области, експерт от Министерството на образованието и науката.

Сред гостите на откриването бяха кметът на Троян Донка Михайлова и областният управител на Ловеч Виктор Стойчев. Поздрав към участниците в семинара отправиха Детска група „Смехорани“ и малките мажоретки от СУ „Свети Климент Охридски“ – Троян.

В програмата на двудневното събитие беше включено и посещение в Националното училище за планински водачи в Черни Осъм. Тук домакините представиха демонстрация по долекарска помощ, а на гостите беше предоставена възможност за катерене на стена, спускане по алпийски тролей, рапел и разглеждане на Природонаучния музей, чието начало е свързано с училището.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"