Заповед за организация на движението в Троян на 24 май

С цел опазване живота и здравето на гражданите, недопускане на пътно-транспортни произшествия, спазване разпоредбите на Закона за движение по пътищата и постигане на оптимална организация на движението по случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, кметът на Троян издаде специална заповед.

С нея Донка Михайлова забранява движението на пътни превозни средства по ул. „Васил Левски“ в участъка от кръстовище „АИР“ до кръстовището на ул. „Васил Левски“ с ул. “Симеон Велики“ за времето от 10:00 часа до 11:00 часа на 24 май. Движението на ППС по забранения участък ще се възстанови непосредствено след преминаването на празничното шествие.

Временно се забранява спирането на таксиметрови автомобили на стоянката на ул. „Васил Левски“ в централната градска част (ЦГЧ) от тото-пункта до пресечката с ул. „Симеон Велики“.

От собствениците и наемателите на заведения и търговски обекти в района на ЦГЧ се изисква да осигурят безпроблемното преминаване на празничното шествие в посочения по-горе часови диапазон; а собствениците на МПС, притежаващи пропуск за паркиране в ЦГЧ, трябва да отстранят автомобилите от района до приключване на празничното шествие.

Контролът по изпълнението на заповедта е възложен на началника на РУ на МВР – Троян, и на заместник-кмета на община Троян Вероника Тодорова.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"