Медальони „Гражданин на Троян“ за най-малките жители на общината

Кметът Донка Михайлова подари първия медальон на родената на 1 юни  2024 г. Белослава. Кметът Донка Михайлова подари първия медальон на родената на 1 юни 2024 г. Белослава. Снимка: Община Троян

От Първи юни, Деня на детето, всяко новородено с постоянен адрес в община Троян ще получава подарък – медальон „Гражданин на Троян“, съобщиха от местната администрация. Символът „Сърцето на Балкана“ ще остава за спомен на най-малките жители на общината с пожеланието родното им място да е и техният избор за живеене, изграждане на кариера и създаване на собствено семейство.

В дните около 1 юни Община Троян осигури и малък кът със занимание за малките посетители в администрацията. Оценявайки трудностите, които родителите често изпитват при необходимостта да изпълнят различни задачи, особено при посещение на институции, Община Троян обособи във фоайето на администрацията малко пространство, където децата ще могат да рисуват и да са ангажирани, докато техните родители попълват своите заявления или изчакват за заявени услуги.

На 6 юни кметът Донка Михайлова подари лично първия медальон „Гражданин на Троян“ на щастливите родители на бебето Белослава, родена на 1 юни.

На снимките в галерията:

Кметът Донка Михайлова и родителите на новородената Белослава, получила първия медальон „Гражданин на Троян“.

Медальонът със символа „Сърцето на Балкана“, винаги ще свързва троянчетата с родния град.

Детският кът във фоайето на сградата на Община Троян.

Снимки: Община Троян

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"