Печат на тази страница

Старши комисар Дончо Манов е новият директор на ОДМВР - Ловеч

10 Мар 2021
В средата Старши комисар Дончо Манов В средата Старши комисар Дончо Манов Снимка: ОДМВР - Ловеч

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 10 март 2021 г. Дончо Манов е временно преназначен на длъжност директор II степен на ОД МВР - Ловеч, със специфично наименование «старши комисар», съобщиха ведомството.

Той бе представен на 10 март от заместник-главния секретар на МВР главен комисар Стоян Темелакиев.

От името на ръководството на МВР главен комисар Темелакиев благодари на Цветозар Цанков за отговорността, която е поел в последните дни да ръководи ОД МВР – Ловеч, и му пожела с опита и експертността си да продължава да работи за доброто име на ОДМВР - Ловеч.

Старши комисар Дончо Манов се обърна към състава с пожелание за екипна работа и постигане на отлични резултати от ОД МВР - Ловеч в борбата с престъпността.

Дончо Русев Манов е роден през 1975 г. в Ловеч. Средно образование е завършил в родния си град, а висше - в Техническия университет в Габрово и в СА „Димитър Ценов“ - Свищов, специалност „Финансов мениджмънт“.

Преминал е през специализирани курсове към Международната правоприлагаща академия  ILEA през 2009 г. в Будапеща, Унгария.       

Работа в системата на МВР е започнал през януари 2000 г. като мл. разузнавач в сектор „Криминална полиция“ в РУ - Ловеч. А от 2005 г. до момента  е работил в сектор „Борба с организираната престъпност“.

Старши комисар Дончо Манов е семеен, има две деца.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)