Четирима кандидатстват за управител на Националното изложение

При отварянето на пликовете с документите в залата на Община Троян присъстваха трима от четиримата  кандидати: Стела Димовска, Анелия Дякова и Иванка Джабраилова. При отварянето на пликовете с документите в залата на Община Троян присъстваха трима от четиримата кандидати: Стела Димовска, Анелия Дякова и Иванка Джабраилова.

Магистърът по информационни технологии Анелия Дякова, художникът Иван Хаджийски, икономистът Стела Димовска и педагогът Иванка Джабраилова са подали документи за участие в конкурса за избор на управител на „Национално изложение на художествените занаяти и изкуствата – Орешак“ ЕООД.

Пликовете с документите бяха отворени на 15 март, понеделник, от председателя на конкурсната комисия и зам.-кмет на община Троян Розалина Русенова. Процедурата беше публична и се проведе в присъствието на трима от кандидатите, на журналисти и на останалите членове на комисията (зам.-кметът Ангел Ангелов, председателят на общинския съвет Петко Пенков, общинските съветници Владислав Кардашимов и Младен Мондешки, директорът на дирекция „Общинска собственост и икономика“ Борис Бояджиев и началникът на отдел „Правен“ в администрацията Цвета Димова).

Преди да пристъпи към отварянето на пликовете по реда на постъпването им Русенова припомни, че конкурсът се провежда за втори път, след като през януари т.г. не беше избран победител. След отваряне на документите комисията се оттегли за детайлното им разглеждане и по-късно излезе с решение, че и четиримата кандидати се допускат до следващите два етапа на конкурса – разглеждане на концепциите за развитие на общинското дружество до 2023 г. и събеседване, които ще се проведат на 17 март.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"