Областният управител Светослав Славчев: Моята задача е организиране на честни избори

Предаването на властта в Областна администрация - Ловеч Предаването на властта в Областна администрация - Ловеч Снимка: Пресцентър на ОА-Ловеч

„Моята задача е организирането на честни избори на 11 юли. Продължавам работа с досегашния екип на Областна администрация и уверявам, че няма да има структурни и кадрови промени, с изключение на политическия кабинет, който ще бъде сменен. Новите зам.-областни управители ще бъдат назначени следващата седмица от министър-председателя“. Това заяви днес, 20 май, новоназначеният областен управител на област Ловеч Светослав Славчев на първата си среща с медиите.

„Задачата е да възвърнем доверието в институциите и спокойствието на гражданите“, подчерта той.

В 9 ч. Славчев се срещна първо с Ваня Събчева, която му връчи печата на администрацията и ключовете на кабинета. „Пожелавам Ви успех и съм уверена, че с професионалния опит, който имате, ще се справите с работата“, заяви Събчева. Със заповед на Славчев от днес тя е възстановена на длъжността главен секретар на Областна администрация.

Областният управител се представи днес и на екипа на администрацията, където очерта задачите в краткосрочен план, свързани с изборите. Той благодари за свършеното досега по подготовката на изборния процес.

В следващите дни предстоят срещи на Славчев с ръководителите на териториалните структури и кметовете на общините от областта.

Източник: Пресцентър на ОА - Ловеч

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"