Предстоящо: За Деня на детето – Празник без предели

При спазване на здравните изисквания, но и с грижа за най-малките  жители на общината тази година Община Троян ще организира две инициативи за  отбелязване на Международния празник на детето.

На 30 май (неделя) от 11.00 часа малките и пораснали деца на Троян ще могат да се забавляват с песните на Хайгашод Агасян в Националното изложение на художествените занаяти в Орешак.

Община Троян подарява на малчуганите и представлението „Грозното пате“ на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“, Плевен, което ще бъде представено на 28 и 31 май в детските градини в общината.

На децата на Троян пожелаваме много усмивки и сбъднати мечти!

* * *

В рамките на празничното отбелязване на 50-годишнината от основаването на Детската библиотека в Троян и Международния ден на детето - 1 юни, читалище „Наука -1870 г.“ канят на КАРНАВАЛ НА ПРИКАЗНИТЕ ГЕРОИ И ЛЮБИМИТЕ ДЕТСКИ КНИГИ!

Всяко дете, желаещо да вземе участие, трябва да представи костюм на любим свой герой от приказка или роман и да носи своята любима детска книга.

Къде? На площад "Възраждане".

Кога? На 1 юни 2021 г. (вторник) в 17:30 часа.

Записвания с имена и учебно/детско заведение на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Срок за записване – 28 май 2021 г. (петък)

Информация на тел.: 0879571082

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"