Конкурсът за управител на общинската болница в Троян се провали

Няма кандидати за поста „управител“ на Многопрофилната болница за активно лечение в Троян. Това стана ясно в края на вчерашния работен ден (петък, 24 септември), когато изтече срокът за прием на документи за участие в конкурса за позицията. Въпреки че дни преди споменатата дата в пространството циркулираха имената на две потенциални кандидатки, в Информационния център на Община Троян документи не са постъпили.

Припомняме, че конкурсът за избор на управител на общинското дружество за срок от три години беше обявен от Община Троян на 19 август въз основа на Правилника за прилагане на Закона за публичните предприятия и решение на Общинския съвет от 29 юли. Надпреварата трябваше да протече в обичайните три етапа: предварителен подбор на кандидатите по документи; разглеждане на концепции, разработени от кандидатите, за развитие на дружеството в периода 2022-2025 г.; и събеседване.

Всичко това обаче няма да се случи и до евентуалното обявяване на нов конкурс поста ще продължи да заема досегашният дългогодишен управител на МБАЛ-Троян д-р Пенко Бамбов.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2021 Вестник "Троянски глас"