Предстоящо: „Техномаркет“ - Троян отваря врати на Петковден

Навръх празника на Троян - Петковден, 14 октомври, най-голямата верига за черна и бяла техника в страната ще отвори магазина си в града. Това съобщиха от „Техномаркет“ на фейсбук страницата си. Магазинът е разположен в ритейл парка, където е и „Лидл“. Освещаването е предвидено за 14:00 часа, след което кметът на града Донка Михайлова и управителят на магазина Детелин Недялков ще прережат лентата на новата придобивка.

В този празничен ден клиентите могат да очакват много изненади – томбола за голяма награда, отстъпки, специални оферти и много други. Между 10:00 и 15:00 часа Радио „Веселина“ ще проведе игра, като на всеки кръгъл час ще има скрити уреди в магазина и който ги открие, ще ги спечели.

От „Техномаркет“ по-рано припомниха, че компанията се явява основен доставчик за местните общности на продукти и услуги от цялата палитра на потребителската техника и електроника, както и има своя принос към изглаждане на регионалните диспропорции и развитието на малкия бизнес и предприемачеството. Дружеството осигурява повече от 1000 работни места на своите служители, като по този начин повишава заетостта в различни части на страната.

Компанията е фокусирана върху развитието на собствен модел за базово възнаграждение и допълнително стимулиране на персонала, като стойността на трудовите възнаграждения и допълнителни финансови стимули, които дружеството заплаща на своите служители надвишава 900 хил. лева на месечна база. Осигуровките и данъците, които се внасят към държавата, по тази линия, са в размер на над 230 хил. лева на месец.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2021 Вестник "Троянски глас"