Печат на тази страница

Ловешките депутати ще подкрепят работата на Община Троян по приоритетите й

12 Ян 2022
Участниците в брифинга (отляво надясно): Искрен Арабаджиев, Станислав Анастасов, Донка Михайлова, Вяра Емилова, Любомир Каримански и Петко Пенков -председател на Общински съвет - Троян. Участниците в брифинга (отляво надясно): Искрен Арабаджиев, Станислав Анастасов, Донка Михайлова, Вяра Емилова, Любомир Каримански и Петко Пенков -председател на Общински съвет - Троян.

Това стана ясно от първата работна среща на кмета Донка Михайлова с четирима от петимата народни представители от Ловешкия избирателен район, състояла се на 10 януари в Троян.

Заболяване попречи на депутата от ГЕРБ Николай Нанков да участва заедно с колегите си Искрен Арабаджиев („Продължаваме промяната“), Станислав Анастасов (ДПС), Вяра Емилова (БСП) и Любомир Каримански („Има такъв народ“), но той също беше приел поканата на Михайлова и в писмо бе заявил готовност да подкрепя усилията на Община Троян в изпълнението на четирите й приоритета. А именно: осигуряване на целогодишно преминаване през Троянския проход, финансиране строителството на новата спортна зала и на ремонта на улица „Стара планина“ в Орешак в участъка от табелата на селото  до манастира, доизграждане на алтернативното трасе на републиканския път II-35. 

С тези приоритети, както и с актуалните проблеми на община Троян, свързани с ковид обстановката на територията й, с финансово-икономическото й състояние, социалната активност и др., народните представители се запознаха от презентация, подготвена специално за работната среща.

Резултатите от срещата бяха представени на съвместен брифинг, информация за който може да намерите в брой 1 на печатното издание на „Троянски глас“.

Споделяне

Свързани статии (по етикет)