„Троянски глас“ приветства читателите си с „Добре дошли“ в интернет пространството

Скъпи приятели, вече можете да откриете вестник „Троянски глас“ и в интернет пространството. Той разполага със свой сайт: glas.troyan.bg както и с fаcebook страница: Вестник Троянски Глас.

Каним Ви да ни последвате в интернет мрежата, където ще откриете повече информация и ще може заедно да я споделяме. Сред прозорците на Новини, Общество, Икономика, Култура, Спорт, Здраве, Обяви, Крими и други ще откриете още нови интересни неща, а сред тях и рубриката "Добротворство", в която ще издирваме, заснемаме и представяме творци на доброто, ще публикуваме историите на хора, които носят стойност на града и общината ни.

Отваряме и "Място за поезия и проза". Това е полето за изява на Вашия талант и идеи, мисли, чувства, емоции. (Ще имаме още място за разширение, като винаги ще бъдем отворени за нови идеи!)

Приветстваме ви с "Добре дошли" - виртуално, писмено и визуално, защото ЖИВОТЪТ НА "ТРОЯНСКИ ГЛАС" ИМА ЗНАЧЕНИЕ, защото Промяната е все по-значима и защото искаме да се разширим, за да може този любим вестник да достига по-лесно и до повече свои читатели!

Сайта може да заредите от: https://glas.troyan.bg, a Fаcebook страницата от: Вестник Троянски Глас

Елица НАУМОВА

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"