Водеща корпорация обяви конкурс за студенти с 10 000 евро награден фонд

Призната за най-устойчива корпорация в света Schneider Electric, лидер в дигитализацията на енергийния мениджмънт и автоматизацията, заедно с глобалния си партньор AVEVA, обяви конкурса Go Green за студентски отбори от цял свят, вкл. и България, съобщиха от Interimage.bg.

„Поканата към младите умове е да предложат дръзки идеи, които могат да променят дневния ред при управлението на енергията и да формират по-умно и по-устойчиво бъдеще за компанията, както и за планетата“, коментира Елена Ватрачка, мениджър „Човешки ресурси“ в Шнайдер Електрик България. „Надяваме се да видим успешно участие от страна и на български студенти“ допълни тя.

Голямата награда в Go Green е 10 000 евро, разделени поравно между членовете на печелившия екип. Участниците могат да разчитат на професионално менторство от страна на Schneider Electric и AVEVA, а най-изявените от тях – и на предложения за работа в компаниите-организатори.

Кандидатстването е по региони, а студентските отбори вече могат да изберат една от петте категории на конкурса:

  1. Достъп до енергия
  2. Домове на бъдещето
  3. Верига за доставки на бъдещето
  4. Електрически мрежи на бъдещето
  5. Де[кодиране] на бъдещето

Състезанието е отворено за студенти, които следват в бакалавърски програми по бизнес, инженерни специалности, маркетинг и/или иновации. В съответствие с философията на Schneider Electric за многообразие и включване се очаква екипът да включва представители с различен пол. Владеенето на английски език също е изискване, тъй като представянето на предложенията ще се осъществи именно на този език.

o      Кандидатстване, предварителна селекция и менторство: септември 2021 г. – февруари 2022 г

o      Финали по региони: март – април 2022 г.

o      Глобални финали: юни 2022 г.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2021 Вестник "Троянски глас"