Ветераните от „Троя“ вдигнаха купата на турнир по мини футбол

Отборът на "Троя" - Троян Отборът на "Троя" - Троян Снимка: Камелия Браилска

Отборът на „Троя“ – Троян, триумфира убедително на тридневния Национален турнир по мини футбол за ветерани, който се проведе преди дни в Стара Загора. В него сили мериха 32 отбора от цялата страна, сред които миналогодишният шампион „Актив Комерс“, „Хъшове“, „Мастър Пик“, „ММ груп 2019“, „Врачански скали“ и др., като срещите се играха на две отделни локации.

Героят на турнира бе Боян (Боби) Иванов, който опази вратата на „Троя“, въпреки че беше дебютант в тази роля. „Турнирът беше уникален – за първи път да застана на вратата! Още по-уникален – да спася и дузпи“, сподели развълнуваният Боби пред репортер на Българската асоциация по мини футбол (БАМФ) – организатор на турнира, и благодари на колегите си за гласуваното доверие.

„Дадох всичко от себе си, но отборът е над всичко! Това ни сплотява, това ни прави силни!“, каза още троянският футболист ветеран, убеден, че спечелената купа вече си е заслужила специално място в колекцията на тима, но няма да остане последна. Колкото до личните си очаквания, Боби Иванов се надява, че следващия път ще е на точното си място – в атака.

След завръщането си от турнира футболистите ветерани от „Троя“ – Троян, се срещнаха с кмета на общината Донка Михайлова, с която обсъдиха и възможности за подобряване на условията за развитие на детско-юношеския футбол в града.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"