На троянския спортен небосклон се появи женски волейболен отбор "Троян Волей"

„Троян Волей“ /девойки/ „Троян Волей“ /девойки/

Колонката на Лимонката

И направи шеметен старт, побеждавайки в първия си официален мач отбора на „Осъм“ в Дивизия Хемус /девойки/. Възпитаничките на треньорката Гергана Петрова бяха безкомпромисни срещу връстничките си и ги "прегазиха" с категоричното 3:0, в отделните геймове 25:9, 25:8 и 25:17. Не е маловажно да отбележим, че и девойките, както и при юношите, се е работило много по-здраво отколкото при "комшиите",  въпреки че отборите са създадени почти по едно и също време. Адмирации!

В регион Хемус /девойки/ са събрани 7 отбора, като нашите играят следващите си мачове със Спортно училище /Плевен/ и "Олимпиец" /Плевен/.

Мъжкият отбор /съставен предимно от юноши/ на "Троян Волей" загуби домакинския си мач срещу дългогодишния участник в групата "Септември" /София/ с 1:3 гейма. „Септември“ се очертава като втори по сила отбор след ВАСК /София/. 

От клуба информират, че следващата неделя в първенствата се включват и така наречените във волейбола "прекадети" /момчета до 14 години/ и ни уверяват, че ще поднасят изненади. Дано! И успех!

Рубриката се води от Стефан ГЕНКОВ-Лимона

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"