Отворени врати в РЗИ във връзка с Международния ден без тютюнопушене 16 ноември

Оттам призовават всеки пушач да се включи в националното предизвикателство „Да спечелим заедно! Един месец без никотин!“

Във връзка с Международния ден без тютюнопушене - 16 ноември, Регионалната здравна инспекция (РЗИ) – Ловеч, обявява „Отворени врати за посещение в кабинета за консултиране и отказване от тютюнопушенето“, съобщават оттам.

През целия месец ноември всеки пушач може да се консултира безплатно как да откаже цигарите в кабинета в РЗИ на ул. “Съйко Съев“ 27а, кабинет №8, тел.068699424, и на националната телефонна линия за отказване от тютюнопушенето 0700 10 323.

Същевременно от РЗИ призовават всеки пушач да се включи в инициативата на Министерството на здравеопазването и сдружение „България без дим“ – „Национално предизвикателство „Да спечелим заедно! Един месец без никотин!“.

Предизвикателството е всеки участник, независимо от възрастта, да спечели, като спре пушенето поне за ден в рамките на дните, предхождащи 16 ноември. Правилата включват спиране на тютюневите изделия в избрания ден, използване на спестените от това пари за нещо друго, неопасно за здравето, споделяне в социалните мрежи на снимка или видео от акцията с посочване на спечелената сума и за какво е използвана и изпращане на линк в коментар до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Резултатите ще бъдат представени пред медиите на 16 ноември.

 

 

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"