От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 17 ноември 2023 г.

НА УЛ. "МАКЕДОНИЯ" В ТРОЯН 55-годишен при управление на лек автомобил и движение на заден ход е блъснал с дясно огледало и преден десен калник намираща се на тротоара 73-годишна пешеходка. След произшествието, станало на 16 ноември в 16:35 часа, потърпевшата е откарана за лечение в троянската многопрофилна болница. Водачът е тестван за алкохол като пробата му е отрицателна. По случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство.

НА 16 НОЕМВРИ ОКОЛО 01:00 ЧАСА служители на сектор "Пътна полиция" при ОДМВР - Ловеч, при придвижване с лек автомобил по улица в кв. "Гозница" са се разминали с лек автомобил «Мерцедес» без поставени регистрационни табели. Водачът е разпознат като 27-годишен криминално проявен. Автопатрулът е последвал превозното средство, като то е установено изоставено на ул. "Цар Иван Александър", а водачът го е напуснал и е избягал. Справка в масивите на МВР е показала, че превозното средство е с прекратена регистрация от януари 2022 г. Извършен е оглед и в РУ – Ловеч, е образувано досъдебно производство, като се работи по установяване местонахождението на водача.

СЛУЖИТЕЛИ НА РУ-ТЕТЕВЕН СА УСТАНОВИЛИ 69-годишен мъж като извършител на кражба на велосипед. До разкритието се е стигнало след получен сигнал в местното районно управление, че на 16 ноември от двор на частен дом в с. Черни Вит е отнет велосипед, собственост на 42-годишен мъж от селото. Превозното средство е открито и иззето, а по случая е образувано досъдебно производство.

20-ГОДИШЕН Е УСТАНОВЕН КАТО ИЗВЪРШИТЕЛ на счупване на задно стъло на лек автомобил. Случаят е от Тетевен, а превозното средство е било паркирано пред дома на 26-годишния му собственик. В РУ – Тетевен, е образувана проверка и работата продължава.

 

 

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"