Новини

На 17 април (сряда) от 14:00 до 18:00 часа в Туристическия информационен център в Троян ще се проведе Кандидатстудентска борса – важно събитие за всички ученици, насочили поглед към висшето образование.
Започна полагането на хоризонтална маркировка по улиците в Троян. Работата по поставянето на маркировката се осъществява в светлата част на денонощието.
За първи път най-авторитетната медия в България – Българската телеграфна агенция (БТА), има свой кореспондент в Троян.
Общинското дружество „Хемус Ресурс – Троян и Априлци“ ООД започна поставянето на съдове за биоразградими зелени отпадъци. След технологична обработка на отпадъците се произвежда компост с добри показатели, който може да подобри растежните качества на растенията.
Във връзка с повишаване на температурите и тази седмица продължава пролетното миене на улици на територията на града. От Община Троян напомнят на водачите на моторни превозни средства да карат внимателно и да се съобразят с извършването на дейността.
НА 5 АПРИЛ В РУ-ТРОЯН Е ОБРАЗУВАНО ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО по чл.194, ал.1, чл.216, ал.1 и чл.343в, ал.3 от Наказателния кодекс и за срок до 24 часа са задържани двама мъже от града на възраст 19 и 21 години, които чрез…
Управителят на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД, Пламен Бойновски, съобщи, че биоотпадъците ще се извозват от населените места на община Троян по следния график:
Със заповед на министъра на вътрешните работи от 3 април 2024 г. Дончо Манов е временно преназначен на длъжността директор на Областната дирекция на МВР - Ловеч, със специфично наименование «старши комисар».
В изпълнение на програмата за храни и основно материално подпомагане – операция „Подкрепа“, съфинансирана от Европейския социален фонд плюс, на 3 април Българският Червен кръст започна раздаването на 5 281 тона храни, които ще достигнат до над 618 000 уязвими…
С повишаване на дневните температури започна плановото миене на улиците в Троян и от общинската администрация напомнят на водачите на моторни превозни средства да карат внимателно и да се съобразят с извършването на дейността.
Страница 1 от 52

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"