Общество

В изпълнение на инициативата по проект „Права и ценности на ЕС“ екипът на Сдружение "Троян в бъдещето", стартира провеждане на анкетно проучване относно нагласите на широката общественост по идентифицирания в инициативата проблем.
Уважаеми съграждани, През месец март за 24-та поредна година Община Троян обяви покана за подаване на проектни предложения по Общинска програма „Обществен форум за реализация на партньорски проекти”, чиято цел е утвърждаване на партньорството между структурите на гражданското общество и…
Заповеди за стипендии на петима изявени ученици от СУ „Васил Левски“ – Троян, е подписала кметът Донка Михайлова, съобщиха от общинската администрация. Успехите на младежите са в областта на спорта и образованието и съответстват на изискванията на чл. 10 от…
Сдружение „Балканка“ съвместно със своите партньори от Природонаучния музей в Черни Осъм канят децата на Зелено (риболовно) училище на 2 юни, неделя.
Във връзка с отбелязване на Международния ден за борба срещу наркотиците, 26 юни, Община Троян и Общинската комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни (ОбКБППМН) – Троян, обявяват конкурс за есе, стихотворение, рисунка, плакат, колаж, презентация на…
Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) инициира конкурс за младежи във връзка с отбелязването на Деня на българската община и местното самоуправление – 12 октомври.
И тази година за 9 май – датата, на която отбелязваме Деня на Европа, Община Троян е отправила покана към училищата на територията й да се включат в дългогодишната инициатива Кмет за един ден, съобщиха от общинската администрация.
Защото Бог толкоз обикна света, че отдаде Своя Единороден Син, та всякой, който вярва в Него, да не погине, а да има живот вечен. (Евангелие според Йоан, 3:16)
Поздрав от кмета на община Троян и председателя на ОбС-Троян по повод Великден
„Български пощи” създадоха организация за изплащане на Великденските добавки. В пощенските станции изплащането ще започне на 26 април 2024 г. и ще продължи до 20 май 2024 г., когато е крайният срок за получаването на пенсиите за месец май.
Страница 1 от 27

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"