Спорт

ВОЛЕЙБОЛ: "Троян Волей", след убедителната победа в миналия кръг над "Тетевен Волей", тази седмица имаше деликатната задача да се справи като гост на специалния за всички троянски любители на спорта отбор на "Осъм" Ловеч.
Каратеките от "Атнес" участваха с петнадесет състезатели в "Национална купа 2023", проведена наскоро в Самоков. Общо в състезанието се включиха около 800 спортисти от 36 клуба от страната, а събитието бе открито от олимпийската шампионка Ивет Горанова.
Каратеките от "Атнес" – Троян, спечелиха два медала на международен турнир "Bucharest contact open", проведен на 22 октомври в румънската столица.
Открита тренировка по паркур ще се проведе в Троян на 14 октомври, Петковден – празника на града, от 16:00 часа в градинката пред Туристическия информационен център.
„Чавдар“ Троян започна участието си за сезон 2023/2024 година с първи мач на 8 октомври в Пазарджик. За незапознатите ще обясня защо в Пазарджик и защо срещу отбор от регион Юг на "А" ББЛ. Защото регион "Център", в който нашият…
150 малки каратеки спориха за разпределение на медалите на детски турнир "Челопеч OPEN 2023", проведен наскоро в спортен комплекс "Хармония" (Челопеч).
Виктория Инковска спечели бронзов медал на международен турнир по карате, проведен в края на септември в Риека (Хърватия).
Велоклуб "Троянски кон" – Троян, организира за втора поредна година „Детско маунтин байк предизвикателство“. Надпреварата за деца до 16 години ще се проведе на 22 септември (петък) от 12:00 часа на територията на лесопарк "Турлата" в Троян.
Каратеките от "Атнес" закупиха нова настилка (татами) с финансово подпомагане по програма на Министерството на младежта и спорта (ММС).
Лора Христова, Стефани Йолова, Цветан Данаджиев и Константин Василев, както и треньорът Цветан Цочев, бяха поканени от кмета на община Троян Донка Михайлова, за да разкажат за емоциите, свързани със Световното първенство по летен биатлон, провело се в Брезно-Осърбле, Словакия.…
Страница 1 от 19

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"