Спорт

Каратеките от "Атнес" – Троян, приключиха тренировъчно-състезателната година с поредица от спортни събития. На проведения годишен изпит за цветни пояси се явиха около 30 спортисти от клуба, които защитиха нови по-високи степени. По време на изпита бяха наградени с материални…
На 20 и 21 юни се проведе Държавният личен и отборен шампионат по колоездене, в който участие взе отборът на "Хемус-1896" – Троян, съобщиха от клуба.
На 22 юни (събота) от 9:00 часа на стадион «Чавдар» в Троян ще се проведе Третото национално състезание на доброволните формирования в Република България.
На 12 юни в Казан официално бяха открити Спортните игри на БРИКС. Повече от 5 000 участници от 93 страни дойдоха в Татарстан, където ще спорят за 387 комплекта медали в 27 спорта.
В поредица от изяви се включиха каратеките от "Атнес" - Троян. В началото на юни в Истанбул, Турция, се проведе Балканско първенство за деца, в което участие взеха Виктория Инковска и Еманоела Герганова. В Балканиадата се съревноваваха над 1600 спортисти…
Троянският колоездачен клуб „Хемус-1896“ успя да заеме достойната втора позиция в крайното отборно класиране на 81-та Обиколка на Албания (20 – 24 май), след като пласира състезатели в топ 10 на четири от петте етапа с обща дистанция 714 км,…
С множество събития е наситен спортният календар на карате-клуб "Атнес" – Троян, през пролетния полусезон.
Община Троян и колоездачен клуб „Хемус – 1896” организират състезание по колоездене за деца и ученици за купа „Троян“, което ще се проведе на 30 май 2024 г. от 17:00 часа на стадион „Чавдар”.
Българска федерация „Спорт за всички“ организира за 31-ви път националната спортна проява „Световен ден на предизвикателството 2024“ с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта по „Програма за развитие на спорта за всички“.
На 11 и 12 май (събота и неделя) Троян ще бъде домакин на Държавното първенство по радиоориентиране, съобщи председателят на Радиоклуб – Троян, Любомир Досев.
Страница 1 от 21

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"