От информационния бюлетин ОДМВР – Ловеч на 25 май 2022 г.

МЪЖ Е ПОЧИНАЛ СЛЕД СБИВАНЕ В ТЕТЕВЕН. На 24 май около 22.05 ч. в РУ – Тетевен, е получен сигнал за сбиване между група мъже на ул.«Хаджи Генчо» в града. Незабавно към мястото на инцидента са изпратени полицейски екипи, които са установили, че при сбиването на 51-годишен местен жител е бил нанесен удар с нож в областта на шията и в резултат на получената рана е починал на място. Извършен е оглед на местопрестъплението и в хода на оперативно-издирвателните и последвалите процесуално-следствените действия като съпричастен към убийството за срок до 24 часа е задържан 25-годишен тетевенец. Предстои повдигане на обвинение. В РУ – Тетевен, е образувано досъдебно производство и работата продължава под наблюдението на Окръжна прокуратура - Ловеч.

В РУ – ТРОЯН, Е ОБРАЗУВАНО БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО и за срок до 24 часа е задържан 61-годишен от града, който на 24 май около 10:00 ч. е установен да управлява лек автомобил в Троян след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 1,40 промила. Работата по случая продължава.

30-ГОДИШНА ЖЕНА ОТ БЕЛЕНЕ при управление на лек автомобил на ПП I-3 между селата Петревене и Румянцево е навлязла в лентата за насрещно движение, където е последвал удар с друг лек автомобил, управляван от 18-годишен от гр. Правец. При инцидента, станал на 24 май около 14:10 часа, е пострадала 30-годишната водачка, която е откарана за преглед и лечение в болница в Плевен. Пробите за алкохол и на двамата водачи са отрицателни. По случая в РУ – Луковит, е образувано досъдебно производство и работата продължава.

ПОЛИЦИЯТА В ЛОВЕЧ РАБОТИ ПО УСТАНОВЯВАНЕ НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ на увреждането на нова детска площадка, разположена в центъра на града. На 24 май е образувано досъдебно производство по чл.216 ал.1 от НК след получен сигнал за увредено  детско съоръжение тип "Палма" и 12 елемента от дървената ограда, ограждаща детската площадка на площад «Свобода». Работата по случая продължава.

45-ГОДИШЕН ОТ ЛОВЕЧ Е ЗАДЪРЖАН в местното районно управление, след като в нощта на 23 срещу 24 май е установен да управлява лек автомобил в града след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 2,6 промила. Образувано е бързо производство и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"