От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 19 юли 2022 г.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ от Троян към Кърнаре на 18 юли към 14:00 часа 90-годишен ловчалия се е блъснал в аварирал лек автомобил «Крайслер», който е бил паркиран вдясно по посоката на движение и е бил обозначен със светлоотразителен триъгълник. При удара «Кайслер»-а се е ударил в паркиран пред него «Фолксваген Пасат», а при инцидента са пострадали двама мъже на 53 и 49 години, които са с леки травми и в момента на произшествието са се намирали между паркираните «Крайслер» и «Фолксваген» за отстраняване на повреда. Пострадал е и водачът от Ловеч, който е с травма на гърдите и коляното. Пробата му за акохол е отприцателна, съставен му е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

СИГНАЛ ЗА ПОЖАР НА ГАРАЖ И ПОСТРОЙКА в частен имот в гр. Априлци е получен в РУ – Троян, и РСПБЗН – Троян, на 18 юли около 12:25 часа. Огънят е унищожил около 40 квадратни метра от гаража и моторна косачка; частично засегнат е паркиран в гаража лек автомобил. По случая в РУ – Троян, е образувано досъдебно производство и работата по изясняване на причините за пожара продължава.

35-ГОДИШЕН ОТ УГЪРЧИН Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в местното районно управление на МВР, след като на 17 юли около 21:30 часа при управление на лек автомобил в града е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 1.76 промила. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"