Тази вечер и утре: Рок в сърцето на Балкана – Троян 2023

На 7 и 8 юли (петък и събота) Троян отново ще се превърне в сцена на събитието „Рок в сърцето на Балкана“. За трети път то ще се проведе в този формат, иначе от 9 години тук се провеждат различни рок събития.

Някои от изданията на „Рок-академия - Троян“ и „Изгрев над Балкана“ доведоха в общината най-големите български рок-групи – създатели на рок-класиката на нашето време, както и световни звезди като Джо Лин Търнър от групите “Rainbow“ и “Deep Purple“, както и Джон Лоутън от “Uriah Heep“.

Гости на Троян бяха рок групите БТР, „Диана Експрес“, „Сигнал“, „Антидот“, „Конкурент“, „Кикимора“, „Керана и космонавтите“ и много начинаещи рок банди. При нас бяха кралицата на рока Милена Славова, Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, Дони и Нети и много други.

Участници в тазгодишното издание на 7 юли (петък) от 20:30 до 23:00 ч. ще бъдат Калоян Николов (нашумял с участието си в телевизионния формат „Гласът на България“ през 2022 г.) и група „Д2“. На 8 юли (събота) от 19:30 до 21:00 ч. - група „СЕВИ“, а от 21:10 до 23:00 ч. - група „Интелиджънт мюзик проджект“ – участници в „Евровизия“ 2022 година.

По традиция музикалното събитие ще се проведе на централния площад „Възраждане“ в Троян. Там ще бъдат разположени временни заведения за продажба на храна и напитки. Входът, както винаги досега, ще е свободен.      

По информация на Община Троян

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"