Предстоящо: Улица на цветята в Троян

Предстоящо: Улица на цветята в Троян Снимка: СБАЛББ - Троян, архив

По случай Първа пролет на 21 и 22 март от 11.30 до 14.30  часа на площад „Възраждане“ Община Троян организира Улица на цветята. Базарът ще бъде разположен в  пешеходната зона пред Музея на занаятите, откъдето всеки желаещ може да закупи цветя, луковици или овошки.

Институтът по планинско животновъдство и земеделие ще участва с щанд с овощен посадъчен материал, калеми с гаранция за автентичност и трайни насаждения, традиционни за планинските и полупланинските райони.  Тук ще получите и професионални съвети за отглеждане на растенията, подходящи технологии, рекламни материали. На щанда ще ви предложат от продукцията на Института: различни сортове сливи и ябълки, малини и касис, червено френско грозде, японска дюля, както и информация за това къде може да откриете други артикули – тяхно производство.

На щандовете за цветя, представени от местни търговски фирми, ще намерите пролетни видове, подходящи както за градината, така и за дома.

Организаторите на базара вярват, че необичайното място ще допринесе за повече красота на нашия град, за повече усмивки и пролетно настроение.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"