Д-р Теодора Вълковска пое общинската болница в Троян

От днес, 15 ноември, общинската болница в Троян е с нов управител. В началото на работния ден кметът на общината Донка Михайлова представи пред началниците на отделения и старшите сестри новия управител на лечебното заведение д-р Теодора Вълковска.

„Пожелах успешна и удовлетворяваща работата на д-р Вълковска. Срещата ни беше повод да благодаря за досегашната 25-годишната успешна дейност на д-р Пенко Бамбов като управител на болницата. Д-р Бамбов пое болницата 32-годишен и я преведе през всички реформи, кризи и трусове в здравеопазването. Оставя я като една от добрите общински болници в страната, без финансови задължения и с отговорност към троянци“, написа във фейсбук Михайлова.

Също от днес д-р Бамбов, извън пряката си работа като рентгенолог, е и управител на медицинския център. „Благодаря му за всеотдайната работа като управител и за това, че със съгласието си да ръководи медицинския център, като един от малкото отговарящи на условията лекар с управленски опит, ще гарантира неговата по-нататъшна работа в интерес на троянци и на общинската болница“, завършва съобщението си градоначалникът на Троян.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"