Временни ограничения на движението заради Международната колоездачна обиколка на България

Уважаеми съграждани,

Във връзка с провеждането на 70–тата Международна колоездачна обиколка, на която Община Троян е обичаен домакин, Ви информираме, че на 27 август 2023 г. (неделя) проходът Троян – Кърнаре ще бъде временно затворен от 14.00 часа до преминаване на колоната от състезатели, която се очаква към 17.30 часа.

В рамките на града за същия ден – неделя, 27 август,  движението временно ще бъде ограничено по улиците „Ген. Карцов“ – ул. „Димитър Икономов – Димитриката”, кръгово кръстовище при Марковския мост  – ул. „Васил Левски“ до пл. „Възраждане“ .

На следващия ден – понеделник, 28 август, етапът на обиколката стартира от 14.30 часа от площад „Възраждане“ по улица „Васил Левски“, кръгово кръстовище АИР, по мост „Нунките“ в посока с. Орешак, където колоната през с. Дебнево ще напусне територията на общината в посока гр. Габрово.

Организаторите отправят молба в името на безопасността на всички да съобразите личните си планове с ограниченията на движението, като предварително се извиняваме за причиненото неудобство. 

Община Троян

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"