Троян вече има „свой“ човек и в БТА

За първи път най-авторитетната медия в България – Българската телеграфна агенция (БТА), има свой кореспондент в Троян.

Това е Преслава Иванова, позната на троянци като служител в общинската администрация, организатор и водещ на редица културни събития в Информационно-културния център (сега Туристически информационен център) в града.

Родена в Тетевен, зодия Козирог, Преслава Иванова е възпитаничка на ловешката езикова гимназия, а след това - на ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и на СУ „Св. Климент Охридски“. От близо 14 години живее в Троян. Тук е омъжена и има 6-годишна дъщеричка.

Преслава Иванова е назначена след конкурс, който преминава през три етапа – писмен и събеседвания. „Горда съм от факта, че бях избрана да стана част от екипа, с който БТА разширява своята кореспондентска мрежа в страната. Тази нова възможност за пореден път ме убеди колко е важно да имаш смелостта да променяш, да се развиваш и да не се примиряваш, докато не постигнеш точно това, за което вярваш, че имаш знания, умения и талант“, сподели на личната си фейсбук страница Преслава Иванова.

Научила се да цени качествата на троянци и да уважава тяхната пословична предприемчивост и желанието им да се развиват и да бъдат първи в много неща, новата бетеанска кореспондентка обещава гласът на Троян да се чува още по-често – „не само като новини от институции, но и чрез интересни инициативи на обикновени хора или успешни бизнес проекти“.

А в Троян след кореспондент БТА ще има скоро и свой пресклуб.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2024 Вестник "Троянски глас"