Конкурсът за управител на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД приключи още на първия етап

Част от членовете на комисията по конкурса Част от членовете на комисията по конкурса

Документите на единствения кандидат Камен Спасовски не отговарят на изискването за 5-годишен професионален опит, реши комисията по конкурса.

Общинският съветник Камен Спасовски беше единственият, подал заявление за участие в конкурса за управител на „Хемус ресурс – Троян и Априлци“ ООД – дружество, учредено по-рано тази година от общините Троян и Априлци за управление на новоизградените инсталации за сепариране и компостиране на отпадъци.

Крайният срок за подаване на документите беше петък, 17 септември, а пликовете, всъщност единственият плик беше отворен днес, 20 септември, в присъствието на членовете на конкурсната комисия: Ангел Ангелов – зам.-кмет на община Троян (председател), Цвета Димова – юрист, Бистра Чолакова – зам.-кмет на община Троян, Петко Пенков – председател на Общински съвет – Троян, Владимир Хаджийски – общински съветник (Троян), Младен Мондешки – общински съветник (Троян), Петко Павлов – председател на Общински съвет – Априлци, и Христо Делийски от общинска администрация – Априлци.

След проверка за съответствие на документите комисията излезе с решение, че Спасовски не отговаря на изискването за 5 години професионален опит по специалността, с която кандидатства, и не го допусна до втория етап – представяне на концепция за развитие на дружеството за тригодишен период.

Припомняме, че Камен Спасовски е завършил Стопанската академия в Свищов; занимавал се е с счетоводство и дървообработване; бил е инспектор, а след това и директор в Инспекцията по труда в Ловеч. В продължение на 8 години (от 2000 до 2008 г.) той бе секретар на Община Троян, а в настоящия и предишния мандат на ОбС – Троян, е общински съветник от БСП.

На снимките в галерията:

Членовете на комисия по конкурса за избор на управител на "Хемус ресурс - Троян и Априлци" ООД

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2021 Вестник "Троянски глас"