Предстоящо: Национален поход и крос „По стъпките на Васил Левски“ в Троян

На 16 юли (събота) ще се проведе традиционният Национален поход и крос „По стъпките на Васил Левски“. Конкретната дата е избрана така, че не само да бъде отбелязана достойно 185-та годишнина от рождението на Васил Левски на 18 юли, но и да позволи на възможно най-много участници да се включат в събитието през почивния ден.

Припомняме, че в началото на тази година организаторите на мероприятието - Община Троян, Общински комитет „Васил Левски“ - Троян, Спортен клуб по ориентиране (СКО) „Хемус“ – Троян, и СУ „Васил Левски“ – Троян, взеха трудното решение то да бъде отложено поради усложнената епидемиологична обстановка в страната.

Всички, които имат желание и възможност да участват, могат да заповядат на 16.07.2022 г. от 11.00 часа в градинката при НУПИ „Венко Колев“, където ще бъде даден стартът на проявата.

Финалът и награждаването на победителите ще бъдат в Троянския манастир, където също така ще бъде отбелязана и 150-та годишнина от създаването на единствения в страната монашески революционен комитет към Светата обител.

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"