Предстоящо: Детско маунтин байк предизвикателство в Троян

Велоклуб "Троянски кон" – Троян, организира за втора поредна година „Детско маунтин байк предизвикателство“. Надпреварата за деца до 16 години ще се проведе на 22 септември (петък) от 12:00 часа на територията на лесопарк "Турлата" в Троян.

Участието и регистрацията за състезанието (на адрес: https://docs.google.com/forms/d/1UeEbHxLLqClmXfbtK4ZZhC56dM6lDd07mxeBaY1C-yo/viewform?edit_requested=true) са безплатни за всички участници. Ще има подаръци за всички  и супер яки награди за призовите места, обещават организаторите и добавят, че трасето е обновено с виражи и нови скокове.

„Всеки участник ще получи специален чип, който комуникира с нашите сензори на контролните точки. Резултатите се обработват и визуализират незабавно, позволявайки на организаторите и зрителите да следят прогреса на участниците online. "Race Tracking" е съвременна система, специално разработена за измерване и следене на времето на състезатели  в различни  спортове - от колоездене и бягане до триатлон“, обясняват от велоклуба.

Всеки записан състезател ще има шанс да спечели от томбола чисто нов планински велосипед 27.5 SPECIALIZED ROCKHOPPER BLK WHT. Тегленето на томболата ще се проведе веднага след награждаването на призьорите. Получаването на наградата става само лично, подчертават организаторите.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2023 Вестник "Троянски глас"