Инструктори от "Атнес" защитиха квалификационни степени

Инструктори от "Атнес" защитиха треньорски, съдийски и майсторски квалификационни степени по време на годишните курсове и изпити, проведени в края на август в Кранево. Събитието се организира и провежда от Българска национална федерация карате (БНФК).

Рени Димитрова, Айгюн Алиосман, Мирослав Йорданов и Владислав Шишков защитиха първи дан (черен пояс) по "годжу-рю" карате, като Владислав Шишков вече има майсторска степен (2-ри дан) по друг стил карате - "шито-рю". В тридесетгодишната история на троянския клуб общо седемнадесет спортисти са заслужили правото да носят черен пояс.

Други шестима от "Атнес" участваха в годишния треньорски акредитационен курс на БНФК, а трима рефери от клуба защитаваха квалификационни степени на съдийския семинар, приключващ с теоретико - практически изпит.

 За "Атнес" предстои участие в международен турнир "Будапеща OPEN" (Унгария) и в кръг от Световна купа "Младежка лига" (Истанбул).  

От 1 септември Клубът обявява Месец на отворените врати за всички деца, които желаят да разгледат или да участват в безплатни тренировки по карате в клубната спортна база "Арена Атнес" .

 

 

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2021 Вестник "Троянски глас"