От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 9 май 2022 г.

ПРИ УПРАВЛЕНИЕ НА ЛЕК АВТОМОБИЛ към ул. "Акад. Ангел Балевски" в Троян на 6 май около 22:15 ч. 31-годишен мъж е навлязъл в лентата за насрещно движение и е последвал удар с движещия се там друг лек автомобил с водач 18-годишно момиче. В резултат на инцидента с леки охлузни рани е младата водачка, а шофьорът на другото превозно средство е слязъл от него и е напуснал мястото на инцидента. Малко по-късно е установен от служителите на реда, като проверка в масивите на МВР е показала, че лицето е неправоспособно. Мъжът е задържан за срок до 24 часа и му е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

ДОСЪДЕБНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА КРАЖБАТА на 183 метра кабел, собственост на БТК, е образувано в РУ – Угърчин. Кражбата е извършена на 5 май в землището на гр. Угърчин.

47-ГОДИШЕН ОТ СЕВЛИЕВСКОТО СЕЛО БЕРИЕВО е задържан за срок до 24 часа в РУ - Угърчин, след като на 6 май около 15:30 ч. при управление на лек автомобил по първокласен път София-Варна е спрян за полицейска проверка и пробата му за алкохол, извършена с помощта натехническо средство, е отчела 1.57 промила в издишания въздух. Образувано е досъдебно производство.

41-ГОДИШЕН ОТ ЛУКОВИТ Е ЗАДЪРЖАН в РУ Угърчин, след като на 5 май около 06:20 ч. при управление на лек автомобил в посока към с. Драгана е спрян за полицейска проверка и е установено, че шофира след употреба на алкохол с концентрация в издишания въздух 1.86 промила. По случая е образувано бързо производство и работа продължават служителите на РУ - Угърчин.

СЛЕД ПОЛУЧЕН НА 5 МАЙ СИГНАЛ и проведени оперативно-издирвателни мероприятия служители на РУ – Тетевен, са установили 14-годишно момиче като съпричастно към кражба на мобилен телефон. Отнетата вещ е открита и иззета по съответния ред, а работата по случая продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"