От информационния бюлетин на ОДМВР-Ловеч на 12 юли 2022 г.

ПО ПОДОЗРЕНИЕ В СЪПРИЧАСТНОСТ КЪМ НАНЕСЕН ПОБОЙ над 48-годишен мъж в РУ – Троян, за срок до 24 часа е задържан 41-годишен. Инцидентът се е случил в с. Орешак и по първоначална информация двете лица се познават. Потърпевшият е откаран за лечение в болница в Плевен. По случая е образувано досъдебно производство, а служители на РУ – Троян, продължават работа по изясняване на всички обстоятелства и причини за инцидента.

НА ПАРКИНГ ПРЕД МАГАЗИН В ТЕТЕВЕН 52-годишна жена при управление на лек автомобил на заден ход е блъснала 85-годишен пешеходец. Потърпевшият при инцидента, станал на 11 юли около 13:00 часа, е откаран за преглед във филиала на Спешна помощ в града, след което е освободен за домашно лечение. Водачката е тествана с техническо средство за алкохол, като пробата е отрицателна. Съставен й е акт за нарушение на Закона за движение по пътищата.

26-ГОДИШЕН ОТ С. ГРАДЕЖНИЦА Е ЗАДЪРЖАН за срок до 24 часа в РУ - Ябланица, след като на 11 юли около 22:40 часа при управление на мотопед в района на кръстовището на път I-4 и път 305 е спрян за полицейска проверка и е установено, че превозното средство е без регистрационен номер, а водачът е без свидетелство за управление на МПС и шофира в едногодишен срок от наказването му по административен ред за същото нарушение. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

Споделяне

Контакти

Издание на "ОБЩИНСКИ ПАЗАРИ" ЕООД

АДРЕС НА РЕДАКЦИЯТА:

Град Троян, ул. "Опълченска" № 1А, ет. 2

Главен редактор: Румяна Моканова

Телефон: 0886 911 259

E-mail: tr_glas@mail.bg / tr_glas@abv.bg

Община Троян

Официален сайт: www.troyan.bg

Туристически портал:

https://visit.troyan.bg

© 2022 Вестник "Троянски глас"